Wiosenna sałatka z łososia wędzonego

Szybciutki przepis na pyszną sałatkę, która zastąpi pełnowartościowy obiad w te upalne dni. Delikatny smak i gama kolorów powodują iż prezentuje się bardzo elegancko.
Czas przygotowania to tylko 15min.potrzebujemy też tylko kilku składników.
Składniki :
150 g wędzonego łososia
Jeden średni ogórek zielony(może być też kiszony)
Pół cebuli
2-3 rzodkiewki
Jedno jajko (ugotowane na twardo)
Sol, pieprz
1 mała łyżeczka majonezu.

Przygotowanie :
Wszystkie składniki kroimy na drobne kawałeczki, doprawiamy do smaku, dodajemy majonez. Wszystko bardzo dokładnie mieszamy i gotowe. 😊
Bardzo łatwe, bardzo smaczne.
Polecam serdecznie.
Smacznego

Bożena

Witam . Nazywam się Bożena Krasoń , jestem certyfikowanym dietetykiem, promotorem zdrowia i naturoterapeutą. Jestem również organizatorką konkursu Osobowość Polonijna Roku im Edyty Felsztyńskiej oraz założycielką Międzynarodowego Stowarzyszenia Polonijnego we Włoszech. Moją pasją jest gotowanie,jak również promowanie zdrowego stylu życia. Jestem autorką dwóch e-booków w tym temacie. Jestem również pasjonatką gotowania i dobrej kuchni polskiej i włoskiej,prowadzę fp Jedz kolorowo żyj zdrowo ,gdzie pokazuję i zarażam miłością do gotowania. Prywatnie jestem matką, żoną i babcią cudownej ośmioletniej Michaliny.. Jeżeli tu jesteś to znaczy, że masz ochotę na zmiany i to jest dobre miejsce dla Ciebie. Jest mi ogromnie miło Cię gościć i może nawet uda mi się zaszczepić w Tobie małe zmiany? Pozdrawiam serdecznie.

Może Ci się również spodoba

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *